O nama

O nama

Obitelj Šulog

Exotic King: egzotično voće za sve, 365 dana u godini

Exotic King: egzotično voće za sve, 365 dana u godini

Naša misija nije samo uzgajati egzotično voće i povrće; to je putovanje prema održivijoj budućnosti, gdje svatko može uživati u darovima prirode, svjesno i odgovorno. “Exotic King” rođen je iz vizije Ivana Šuloga, da se neobično i egzotično voće učini dostupnim i u Hrvatskoj, unatoč skepticizmu i izazovima. Ivanova strast i upornost, uz podršku obitelji, pretvorile su “Exotic King” u pionira egzotične poljoprivrede u Hrvatskoj.

Obiteljska snaga i inovacija

Obiteljska snaga i inovacija

Naše jezgro leži u obiteljskoj sinergiji i zajedničkom radu. Ivanova vizija, uz neumornu podršku supruge Martine i njihovih kćeri, stvorila je temelje na kojima “Exotic King” nastavlja rasti. Ovaj obiteljski poduhvat nije samo poslovni uspjeh; to je priča o zajedništvu, ljubavi prema prirodi i neiscrpnoj želji za inovacijama. Naš jedinstveni pristup, koji uključuje ekološki uzgoj i adaptaciju na klimatske promjene, odražava našu predanost očuvanju planeta za buduće generacije.

Festival banana: Slavlje prirode i zajedništva

Festival banana: Slavlje prirode i zajedništva

Festival banana nije samo događaj; to je manifestacija naše vizije gdje zajednica dolazi zajedno da slavi, uči i dijeli iskustva. Kroz degustacije, edukativne radionice i zabavne programe, želimo podijeliti radost i znanje o egzotičnom voću, s posebnim naglaskom na indijansku bananu. Festival je prilika za sve nas da istražimo kako inovativne, ekološke prakse mogu oblikovati budućnost poljoprivrede i prehrane.

Indijanske banane

Pridružite nam se u ovoj zelenoj avanturi

Pozivamo vas da budete dio naše priče na Festivalu banana. Doživite čaroliju egzotičnog voća, upoznajte ljude koji stoje iza “Exotic Kinga” i podijelite našu strast prema održivoj poljoprivredi. Ovaj festival je više od proslave; to je prilika da zajedno učinimo korak prema zelenijoj i svjesnijoj budućnosti. Pridružite nam se na ovom veličanstvenom putovanju i budite dio promjene koju želimo vidjeti u svijetu.